Снимка: Pixabay/5400082

Снимка: Pixabay/MiroslavikЧаст от хората са по-притеснителни, свити или просто много държат да се пазят от клюките и хорските погледи. Те не обичат публичните прояви на внимание. Но други са големи романтици, емоционални са, отдават се на момента и постоянно се гушкат и целуват с партньора на публични места. Ето кои зодии обичат тези публични прояви, според "Pink Villa".

Телец

Телците обожават да се гушкат и никога няма да пропуснат възможност да изразят любовта си и привързаността си към партньора по този начин в публичното пространство. За тях това е проява на интимност, която е дори по-голяма от целувките и държането за ръце. Тези зодии предпочитат да са близо физически до партньора и да усещат енергията му. Това става с прегръдките. Жадуват за дълги целувки и продължително гушкане, дори да е в парка.

Везни

Те са истински романтици, затова много обичат да правят големи романтични жестове. Постоянно изненадват любимия със специален подарък и т.н. Везните имат нужда и да са постоянно до хората, които обичат, да прекарват мноо време с тях. Физическата близост им е много необходима, когато са във връзка. Тези зодии са чувствени и публичните прояви на интимност за тях са нещо съвсем естествено и нужно. Не се колебаят, изразяват емоциите си и навън. Понякога дори имат нужда от прекалено много докосвания, целувки, милувки, но това е, защото ви усещат близки.

Останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase