Снимка: Pixabay/Pexels

Планетата на любовта и романтиката Венера влиза в знака на Близнаци на 22-и юни и ще остане там до 17-и юли. Това значи, че започваме да общуваме повече, да търсим ментална стимулация и да се учим от партньора. Ето какво да очаква всяка зодия, според "Pop Sugar".

Овен
 
Време да пишат любовни писма. Сега комуникацията е на фокус, търсят общото с партньора. Ще искат да общуват повече с него, да изразяват себе си. Нека не се притесняват да споделят с него това, което им е на сърце. За необвързаните - страхотно време за срещи.
 
Телец
 
Да помислят кое наистина има значение за тях. Ще разсъждават върху ценностите си и същността си, ще видят дали ценят себе си. Ако се пренебрегвали някои разногласия с партньора, сега е време да поговорят и разрешат проблемите. Когато защитават ценностите си, те се влюбват сами в себе си. Нека кажат какво искат и да споделят какво им е необходимо.

Близнаци
 
Техният сезон приключи току-що, но отново всички погледи ще са вперени в тях. Ако са необвързани, сега по-лесно ще привличат околните и ще флиртуват. Сега не е време да се крият и да не показват блясъка си. Нека се фокусират над собствените си необходимости. Да се уверят, че получават вниманието и енергията, които заслужават, от връзките си.
 
За останалите четете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase