Снимка: Pixabay/Darkmoon_Art

Сезонът на Раците започва утре и продължава до 22-и юли. С него отбелязваме и началото на лятото. През периода ще трябва да забравим за драмата, да си почиваме, да релаксираме и да сме по-спокойни. Да обърнем внимание на вътрешния си свят, на емоционалната си страна. Водните знаци Рак, Скорпион и Риби ще са най-щастливи през сезона, а предизвикателства ще има за Овен, Везни и Козирог. Ето какво ви очаква, според американския "Cosmopolitan"

Овен


Това е време за релаксация и спокойствие. Нека се спрат за малко. Прекарват повече време сами през периода и не са в настроение да работят прекалено много, да вършат много задължения. Нека стоят повече вкъщи, да прегърнат интровертната си страна и да си почиват. Заслужават почивка.

Телец
 
Учат се как да изразяват чувствата си. За земни знаци като тях, може да е трудно да управляват емоциите си, но точно сега, не им е трудно да разкриват себе си, и това не им се струва странно. Нека кажат на приятелите си колко много означават те за тях, да обяснят на партньора колко го обичат и да отворят сърцето си за чувствата на другите.
 
Близнаци
 
Време е да се отдадат. Не на човек или връзка, но на своите ценности и виждания. Да помислят какво и кои хора значат най-много за тях. Да поразсъждават над това в какво вярват, какви ценности и принципи имат. Да се фокусират над това, сега не е време за развлечения, нека останат сериозни.
 
За останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase