Снимка: Istock
fallback

Планетата на любовта Венера и Плутон ще бъдат в невероятна връзка, предлагайки ни потенциал за дълбоко трансформиращо любовно преживяване. Страстта и романтиката ще ни водят. От друга страна, Венера ще навлезе в Близнаци и до 17 юли ще вдъхновява интелектуалните връзки, а не физически доминиращите. Повече за вашата зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Глътка свеж въздух в любовта за представителите на зодията. Венера влиза във вашия комуникационен сектор, внасяйки нова енергия по въпроси, свързани с личния ви живот. Някои от вас ще станат по-любопитни към определен човек и може да решат да се опознаят повече.

Ако вече имате половинка до себе си, времето прекарано заедно ще ви носи положителни емоции. Може да се наложи да вземете и важно решение, но ще бъдете на едно мнение по въпроса.

Телец

Страстта нараства тази седмица и определено ще може да се възползвате максимално от всички удоволствия. Венера ще бъде във вашия знак до вторник, когато ще бъде в тригон с Плутон – планетата на интензивността. Всичките ви магнетични вибрации ще бъдат усилени, насърчавайки вас и любимия ви човек да задълбочите духовната и физическата си връзка. Седмица на нови прекрасни възможности и за необвързаните.

Венера влиза в знака на Близнаци, а това ще ви накара да разберете, че е време да промените начина, по който подхождате към любовта. Позволете креативните Близнаци да ви вдъхновят да опитате нови романтични идеи и преживявания.

Близнаци

Красива космическа енергия изпълва душата ви точно сега. Ако напоследък сте се чувствали самотни или дори опустошени, има добра новина за вас, Близнаци. Венера влиза във вашия знак и ще се задържи там до 17 юли. Първото нещо, което вероятно ще почувствате за себе си е колко сте невероятни.

Тази промяна сама по себе си може да се отрази на вашите романтични перспективи. Изведнъж може да откриете, че излъчвате атмосфера, която е напълно неустоима за другите. В резултат на това е вероятно да получите много внимание – независимо дали сте необвързани или във връзка. Това е вашето време за повишаване на увереността, така че се възползвайте от него. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback