Снимка: Pexels/Diovana Papen
fallback

Тези зодии са истински майстори на флирта. Те знаят как да направят впечатление, как да се харесат на околните, как да накарат тръпката им да ги забележи. Умеят да съблазняват и да постигат каквото искат. Вижте кои са, според "bestoflifeonline.com".

Везни
 
Те са зодиите, които съблазняват най-лесно и с най-малко вложени усилия. Такива са по природа. Управлява ги планетата на красотата и любовта Венера. И Везните просто знаят какво точно да направят и кажат - майстори на сладките приказки са. Естети по природа - затова правят впечатление и с външния си вид. Могат да очароват всеки, дори да не се стараят. Имат огромна харизма и са обаятелни. Общуват прекрасно.
 
Овен
 
Много обичат да флиртуват и им върви във флиртовете. Те са смели и действат, което им носи късмет. Преследват това, което искат, без да се притесняват и без задръжки. Така получават внимание и постигат своето. Много им харесва самото преследване, тръпката. Обожават публичните прояви на привързаност. Ще ви омаят с невероятни подаръци, луксозни вечери, цветя; много страстни целувки и докосвания.
 
Останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

и

преди 1 година

аз сьм така влюбена и оби4ам да галя светци по глави4ките и да ги адвокатствам

fallback