Снимка: Istock

Меркурий в Телец определено ще раздвижи любовния ни живот. Плутон също ще се намеси, като това ще ни помогне по-лесно да общуваме, да споделяме своите нужди. Венера и Уран ни носят промени, без значение дали сме готови за тях или не. Повече за всяка зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

През тази седмица родените под знака на зодия Овен ще са решени да не се задоволяват с нищо по-малко от това, което знаят, че заслужават в любовта. Възможно е да се окажете въвлечени в разговор с човек, към когото сте изключително привлечени и когото виждате като личност на вашето ниво. Това може да е свързано по някакъв начин с работа. Вашата гледна точка за любовта може да се промени за една нощ в резултат на тази среща, Овни. Ако в момента сте във връзка, тогава вие и любимият ви човек може да имате неочакван финансов доход, който да отпразнувате.

Телец

Меркурий във вашия знак ще направи разкошен тригон до Плутон през тази седмица. Това може да донесе повратна точка в живота ви, която по всяка вероятност ще се окаже положителна. Тогава Венера и Уран в знака на Телец ще допринесат събитията в любовта да бъдат наистина удовлетворяващи за вас. Необвързаните Телци може да се окажат в интересна любовна ситуация, а тези във връзка да задълбочат още повече любовта си с партньора.

Близнаци

Скъпи Близнаци, вярата в любовта или в конкретен човек може да се увеличи през тези дни. Всички потенциални проблеми с доверието, с които сте се борили, може да изчезнат. Това може да се дължи на ваш нов начин на мислене по отношение на любовта, вероятно някои от вас са се допитали до консултант по връзки или просто сте решили да не действате прибързано с изводите.

Бъдете готови за положителни любовни промени, без значение дали имате човек до себе си или не.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase