Снимка: Istock
fallback

Месец юни идва с много динамични събития в любовен план. Някои представители на зодиака ще създадат нова връзка, други ще приключат взаимоотношения, които не се развиват. Флиртовете ще ни зареждат с добро настроение и някъде там, някой ще намери може би новата си половинка. Повече за всяка зодия може да прочетете в любовния ни хороскоп.

Овен

През новия месец желанието ви да флиртувате ще се повиши. Внимание към вас също няма да ви липсва. Ако имате половинка до себе си, внимавайте, за да не си създадете конфликти. Невинни флиртове едва ли има, когато си във връзка.

Това разбира се не важи за онези от вас, които са необвързани. Юни месец може да не бъде особено лесен за влюбените представители на зодията. Съмненията, които изпитвате може да ви принудят да промените плановете си за бъдещето няколко пъти.

Любовта и романтиката ще влязат в живота ви малко по-късно, но се опитайте да не разваляте връзката си, ако имате такава.

За семейните Овни периодът ще бъде спокоен, но само ако не бъдат твърде капризни към партньора си.

Телец

През юни повече от всякога ще искате да мечтаете за най-доброто, а не да изграждате истинска любовна връзка. Въпреки това внимавайте с мечтите си, Телци. Щастието ще се появи в живота ви много скоро, особено ако сте го чакали дълго време. Това особено важи за онези от вас, които си нямат половинка.

Обвързаните ще трябва да поемете инициативата в любовта, а не само да чакат на любимия си човек. Не е изключено минала любов да напомни за себе си или да се появи нов трепет. Внимавайте, защото това чувство може да се окаже измамно и фалшиво.

Ревността може да засенчи отношенията на семейните двойки. Най-вероятно вие сами ще предизвикате ревност или ще допринесете за подозрения и конфликти. Покажете любов един към друг и желание да бъдете заедно с партньора си, независимо от обстоятелствата.

Близнаци

Любовта ще изникне в сърцето ви с нова сила. Необвързаните Близнаци може да имат неочаквано и приятно запознанство, което с течение на времето да се превърне в нов романс. Но някои представители на този знак няма да бързат да променят свободата си, създавайки сериозна връзка. Освен това този месец ще искате да флиртувате, както никога досега.

Влюбените и семейните представители на знака ще се сближат с половинките си и чувствата могат да пламнат с нова сила. Някои дори ще усетят вкуса на истинската страст и нежност, които са чакали от дълго време. Емоциите ви и избухливостта ви обаче, може причинят сътресения в любовта. Затова не бързайте.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

Овен

преди 1 година

Много ще внимавам кога, как и колко ще я рендосвам.

fallback