Снимка: Pixabay/GooKingSword
От 24-и май до 5-и юли Марс е в знака на огнения Овен. Този транзит може да донесе невероятни преживявания на някои зодии. Ще има раздвижване, промени, опитване на нови идеи - за всички зодии. Ето прогнозата за всеки знак, според "Your Tango".
 
Овен
 
Пълни са с енергия и мотивация през периода. Просто искат да завладеят света. Не позволяват на нещата да ги сломяват. Бяха се отдали на депресията за известно време, но вече отказват да живеят с нея. Фокусират се над днешния ден, над сегашния момент, над настоящето. И ще почувстват надежда. Каквото и да донесе бъдещето, те са готови. И го посрещат с усмивка.

Телец
 
Те също са пълни с енергия през периода. Ще я използват, за да обмислят добре нещо важно. Чувстват, че им трябва време, в което да анализират неща и да вземат голямо решение. Искат да направят правилния избор. Заредени са с енергия, но и готови за дълбоки размисли - това характеризира периода за тях.
 
Близнаци
 
Ще искат да са сред природа. С помощта на приятели с подобни интереси, Близнаците ще организират пътешествие или планинска експедиция. Имат отчаяна нужда от свеж въздух и мотивация. А и разговорите с приятели ще им се отразят много добре. Сега придобиват увереност, въпреки че напоследък нямаха хубаво мнение за себе си. Отново стават социални и вярват в способностите си.
 
Останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase