Снимка: Getty Images

 Срещали ли сте някога аксесоар, който достига връхната си точка в гимназията, чувствал се е толкова безцелен, че е изпаднал в екзистенциална криза, едва е преминал през университета и сега единственият път, когато мислите за него е, когато се появява в ироничен мийм в социалните мрежи? 


Това беше животът и смъртта на големия и широк колан. Преживяхме травмата в началото на 2000-те години и станахме свидетели как колективният стил се превръща в кръстоска между Ашли Тисдейл в "Училищен мюзикъл" и Майли Сайръс в "Хана Монтана". Това беше времето, когато всяка една блуза с дълъг ръкав се допълваше с голям и широк колан, независимо дали двете неща си отиваха. 

Макар сега да поглеждаме назад и да критикуваме широките колани, те отново се завръщат, но този път са по-добри от преди. Сякаш взели си поука от миналото, модните гиганти се фокусират върху изработката на малко по-елегантни и стилни модели, които да бъдат перфкетния завършек на вечерния ни тоалет. 

Ако не ни вярвате, попитайте Ванеса Хъджинс. 

Преди няколко дни актрисата се завърна в началото на 2000-те години, присъствайки на отварянето на хотел в Ню Йорк. Хъджинс беше забелязана на червения килим, носейки малка черна рокля с асиметрично деколте и широк колан, който обвивавше кръста й. Аксесоарът беше направен в типичната за 2000-те години мода, включвайки огромното лого на Fendi по средата, което беше покрито със скъпоценни камъни. Визията на Ванеса беше завършена от черни чорапогащи, върху които отново беше изписано логото на Fendi и черно-златна чанта Fendace. 
 
Още за тенденцията за големи колани - четете в tialoto.bg

Коментари Напиши коментар

Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.