Снимка: Pixabay/mnaydenova
fallback

Петък 13-и има слава на фатален ден. Много хора се притесняват, че тогава ще им се случи нещо лошо и няма да имат късмет. Първият Петък 13-и за годината е тук и наистина може да е по-стресиращ за някои зодии. Ето кои трябва да внимават, според "Elite Daily".

Близнаци
 
Във вторник Меркурий започна ретроградното си движение в Близнаци, така че сега тези зодии чувстват ефектите и от това. Сякаш те са мишените и затова се чувстват в лошо настроение и леко отпаднали. Меркурий е тяхната управляваща планета и през периода животът им може да се преобърне, те да загубят посоката си. В петък ще усетят негативното влияние силно. За щастие, те могат да се справят с всичко и смятат, че драмата прави живота по-интересен.

Лъв
 
Може да има нещо, което пречи на връзката им да се развива. В петък ще почувстват, че отговорностите започват да им тежат, особено, що се касае до романтичната връзка. Ако тя не отговаря на очакванията им, може би е време да си починат малко или да направят крачка назад, за да не кажат нещо, което не мислят наистина. Нека поговорят с партньора или да направят анализ, когато ситуацията се успокои. Сега не е време за грандиозни решения.
 
Останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Анонимен

преди 1 година

Бе вие да видите какви нещастия идат в петък 13-ти в 13:13 на обяд... Страшна работа ви казвам, ей! Айде стига глупости. Сега съчетахте астралните небивалици с традиционни суеверия. Всеки път си мисля, че няма накъде повече да стигнете с глупостта в тая "медия", но всеки път ме оборвате.

4

До 4

преди 1 година

ЛМАО

3

Анонимен

преди 1 година

АМА ВЯРНО ЛИ В ПЕТЪК 13-ТИ ЩЕ ПОЧНЕ ТРЕТАТА СВЕТОВНА ВОЙНА С АТОМНИ БОМБИ??

fallback