Снимка: Istock
fallback

Енергията на Венера в Овен ще бъде усетена от всички представители на зодиака. Особено огнените и въздушните знаци ще се възползват от това разположение на планетата на любовта. Необвързаните ще могат по-лесно да привличат към себе си нови романтични възможности. Да бъдем директни в любовния си живот, ще бъде най-добрият начин да получим точно това, което искаме. Марс и Уран са под хармоничен ъгъл, а това също ще ни донесе щастливи преживявания. Повече за всяка зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Планетата на любовта – Венера, ще премине във вашия знак и ще се задържи така до 28 май. През този период определено ще се чувствате по-привлекателни. Вашата увереност, независимост и секси излъчване, могат да ви отведат до връзката, която желаете. А ако вече си имате половинка, Венера ви кани да обърнете повече внимание на интимността и романтиката.

Телец

Телците ще почувстват свободата. Свободата да избират дали да бъдат в определена връзка или не, особено ако този човек не ги приема изцяло като личност. Слънцето в Телец ще направи силна връзка с Уран, насърчавайки ви да търсите повече романтични вълнения. Въпреки това, тъй като Венера се мести във вашия скрит 12-и дом, може да искате да запазите своите романтични приключения само за себе си. Обвързаните и щастливи във връзката си Телци ще търсят повече духовна близост с любимия човек и най-хубавото е, че ще я открият.

Близнаци

Юпитер, планетата на късмета и владетел на вашия партньорски сектор, ще направи прекрасна връзка с Плутон – планетата на силата. Дори и да искате да запазите в тайна случващото се в любовния ви живот, това е малко вероятно да се случи. Светът най-накрая може да види вас и вашата половинка като истинска двойка.

Заедно имате шанс да постигнете нещо невероятно, Близнаци. Необвързаните представители на зодията ще се радват на подкрепата на Венера, която ще им помогне да разширят романтичните си перспективи.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback