Снимка: Istock

Месец май ще ни донесе много интересни събития в любовен план. Няма да липсват положителни емоции, но и предизвикателствата няма да са малко. Повече за вашата зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

За Овена месец май ще носи баланс във връзката. Ще може да обсъждате проблемите си и да намерите решения на тях. Не забравяйте да оценявате усилията на вашата половинка. Звездите показват, че също така е важно да върнете страстта и романтиката в любовния си живот. Може би напоследък не се наслаждавате достатъчно на присъствието си един на друг.

Юпитер ще ви подкрепя сега, но Марс – вашата управляваща планета също ще стимулира любовта. Разчитайте и на Венера, останалото вече зависи от усилията, които ще положите. Ако нямате половинка до себе си, май месец няма да ви остави да скучаете.

Телец

Склонни сте да мислите повече, отколкото да действате, Телци. През новия месец няма да сте склонни да правите отстъпки, но сте решени да наложите новите си правила в любовта. Ще напуснете зоната си на комфорт, за да преследвате личен или професионален проект, или и двете.

В любовен план, ако сте обвързани ще имате прекрасен период с партньора си. Доверието между вас ще се задълбочи. Самотните представители на зодията ще имат флиртове, интересни запознанства, но не бива да бързат, за да не се окажат наранени накрая.

Близнаци

Звездите разкриват, че през месец май вашата увереност както в работата, така и в любовта ще се повиши значително. Венера ще се погрижи да се усмихвате повече и да мислите за тревоги по-малко. През май ни очаква ретрограден Меркурий. Както знаете, това е вашата управляваща планета.

Любовният ви живот може да се изправи пред някои предизвикателства. Възможни са разногласия с половинката ви, поради разминаване на мнение по даден въпрос или проблем. Това в някаква степен може да ви накара да скриете своите емоции. Не допускайте кавгите да развалят романтиката ви. Необвързаните може да намерят нова любов. Все пак, бъдете внимателни кого допускате близо до себе си.

Рак

Раците не бива да забравят да оценяват партньора си. Не забравяйте за онези трудни за вас моменти, в които той ви е подкрепял. Звездите ви канят да покажете своите емоции, както и да положите повече усилия относно интимността в спалнята и не само. Тъй като финансовото ви положение може да се подобри през май, това ще е още една добра причина да се отдадете на празнуване и планиране с половинката ви.

Необвързаните Раци ще разчитат на своя чар и няма да пропускат добрите възможности за срещи, флирт. Много е възможно да получите това, което искате от дадени взаимоотношения.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase