Снимка: Istock

Месец май ще бъде много интересен откъм събития. Постоянно ще има нещо, което ще изпитва нашето търпение, мотивация. Провокации няма да липсват, затова ще е важно да сме внимателни. Таро картите разкриват, че ще има и добри възможности. Повече за вашата зодия вижте в таро прогнозата ни за май.

Овен

Таро прогнозата за месец май обещава на родените под знака на зодия Овен да бъдат на върха на възможностите си и особено на финансово отношение. Ако напоследък не сте били особено доволни, то ситуацията ви може да се промени в положителна посока. Таро картите ви канят да се отпуснете и да се успокоите, да пожънете и да празнувате това, което вече имате. Споделете радостта си със семейството и приятелите.

Връзката ви с партньора ще постигне стабилност и устойчивост. Ако все още сте в активно търсене на своята половинка, този месец е подходящ за нови запознанства. В работата ви очакват отлични перспективи, включително и ако търсите нова работа. Не забравяйте че усилията винаги се възнаграждават. Реализирайте своя потенциал и успехът ви ще бъде сигурен.

Телец

През месец май много хора ще се нуждаят от вашата подкрепа и помощ. За вас започва нов по-добър период, в който може да започнете и нови проекти. За някои Телци е възможна случайна среща с бивша половинка. Въпреки силните емоции, не очаквайте нещо да се поднови помежду ви.

Месец май ще се окаже плодотворен за хората с творчески професии, както и за тези, чиято работа е свързана по някакъв начин с хора. Таро картите ви съветват да не задържате своите положителни емоции. Дори и да се появяват трудности пред вас, запазете положителната си нагласа.

Близнаци

За Близнаците новият месец ще носи разнообразие, нови начинания. Няма да липсват предизвикателства, но вие ще успеете да се справите с тях. В любовен план таро картите ви съветват да внимавате с конфликтите, които могат да възникнат и от малките неща. Затова бъдете предпазливи.

В работата бъдете внимателни, пазете се от грешки. В критични ситуации се опитайте да не си създавате проблеми с шефовете. В ситуации на напрежение, без значение от какъв характер са те, наблегнете на добрата комуникация, но също така и намирайте начин да се разтоварвате от стреса.

Рак

Таро картите разкриват, че през новия месец за представителите на зодията ще бъде необходимо да покажат безстрашие, страст и жизненост, но в същото време да осъзнаят, че духовната сила е много по-голяма от физическата. В любовен план ще се радвате на прилив на страст, енергия и сексуална активност.

Необвързаните също няма да скучаят. Що се отнася до работата, ще имате голямо желание да работите, да покажете своите способности както никога досега. Приливът на ентусиазъм ще ви позволи да се справите с динамиката на ежедневието. Картите ви съветват да внимавате с емоциите като цяло и да не бъдете избухливи. 

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase