Димитър Кьосемарлиев

Честно да си кажа, не обръщам голямо внимание на тялото си. Да, знам, че кожата ми е податлива на сухота и дразнене, но често забравям да се погрижа за зоните под врата си. Смятам, че с намазването на лицето и ръцете всичко е наред и не трябва да се притеснявам за нищо друго. Да, ама не.

Нещата се промениха, когато започнах да забелязвам малко груби и сухи петна по кожата си. Първоначално се появиха по раменете, като ги свързвах с промяна на сезоните и температурите. Постепенно обаче нещата започнаха да се влошават, като тези петна се появиха по гърдите, корема и дори краката. Като всеки човек, който за първи път се среща с даден проблем, аз започнах да се притеснявам.
 
Свързах се с дерматолог по телефона, тъй като все още бяхме в ситуация на пандемия и срещите на живо бяха категорично забранени. Обясних му ситуацията, а той веднага ми препоръча да си набавя хидратиращо мляко за тяло, което би трябвало да се справи с проблема за няколко дни. Посъветва ме продуктът да е с глицерин и етерични масла, които ще успокоят кожата и ще я направят по-мека.
 
Речено – сторено. Започнах дългото търсене в интернет, форуми с известни и неизвестни имена, социални мрежи, свързах се с различни приятели, но без успех. Хубавото на социалните мрежи обаче е, че успяват да те таргетират дори и след първото ти търсене в Гугъл на каквото и да било. Така започнаха да ми излизат реклами на различни козметични продукти, по-специално мляко за тяло, които ме молеха да ги изпробвам. Нищо не успя да ми хване окото докато не спрях погледа си върху средството, което ме върна към годините на безгрижие и красота.
 
Съвсем случайно попаднах на хидратиращото мляко за тяло на Babe Laboratorios и това е може би една от най-добрите срещи, които съм имала през живота си. След кратко преглеждане на съставките и функциите му, аз веднага реших да го изпробвам и върху себе си. Не вярвах, че ще усетя някакво мигновено облекчение, но се случи.
 
Тук е важно да спомена, че сухите петна, освен че се разрастваха по тялото ми, започваха да сърбят и да почервеняват. Разбрах, че нивата на хидратация на кожата са нарушени и затова се насочих към хидратиращото мляко на Babe Laboratorios. То, разбира се, не успя веднага да премахне петната, тъй като не е магическа пръчка, но се справи със сърбежа и дразненето. Също така зачервяването намаля, което означаваше, че вървим в правилната посока.
 
Какви са ползите на хидратиращия крем, вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase