Снимка: istock
fallback

 Продукти:

  • ½ чаша масло
  • 1 и ½ чаени лъжици ванилов екстракт
  • 2 чаши пудра захар
  • 2 супени лъжици прясно мляко
  • 3 капки сладкарска боя (по желание)
Приготвяне:
 
Разбийте маслото с миксер, като то трябва да е на стайна температура. След като стане пухкаво, добавете пудра захарта и разбивайте, докато се разтвори напълно. Добавете ванилията и разбийте.
 
Добавете млякото и разбивайте за 3-4 минути, без да спирате. По желание добавете сладкарска боя, ако искате да направите глазурата по-забавна и цветна. Разбивайте до пълното равномерно оцветяване на сместа.
 
Кремът е подходящ за мъфини, кексове, морковени сладкиши, торти, крамбъл, като гарнитура към чийзкейк, както и като пълнеж.
 
Още рецепти вижте в Az-jenata.bg тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback