Снимка: istock

 Продукти:

  • 2 средно големи банана
  • ¼ чаша фъстъчено масло, натурално или подсладено по избор
  • Кокос или шоколадови капки за поръсване
Приготвяне:
 
В купата на кухненския робот първо пасирайте бананите. След това добавете фъстъченото масло и пасирайте отново до получаване на гладка смес. Добре е фъстъченото масло да е престояло на стайна температура, а не да бъде прекалено твърдо и стегнато. Прехвърлете сместа в подходящ съд и замразете във фризер за няколко часа. Оформете топки с помощта на лъжица за сладолед. Гарнирайте по ваш избор.
 
Още рецепти вижте в Az-jenata.bg тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase