Снимка: Istock

Очаква ни седмица, в която ще видим реалното в любовния ни живот. Предстои пълнолуние в знака на Дева, което ще се изправи пред Нептун, който обича да ни заблуждава. Ако досега сме си позволявали да избягваме фактите, истината, за да се наслаждаваме на любовните емоции, за да избегнем евентуален дискомфорт, то сега всичко ще се промени. Венера и Уран пък може да доведат до несигурност в любовта, конфликти. Повече за вашата зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Тази седмица ни очаква пълнолуние, а това може да доведе до някои неудобни осъзнавания, че не сте виждали досега любовната ви ситуация такава, каквато е, а вместо това сте се фокусирали върху това, което сте искали да бъде. Хубавото е, че знаете кое не е наред и има нужда да се поправи. Необвързаните представители на зодията да стоят далеч от хора, които са обвързани или в брак. „Приятелството с предимства“ няма да завърши добре за вас.

Телец

Телците ще трябва да разрешават любовни проблеми. Пълнолунието попада точно във вашия любовен сектор, потенциално разкривайки или разрешавайки проблемите на връзката. Ще започнете да мислите не само върху това какво получавате в любовта, но и какво давате от себе си. Сега ще може да поправите онова, което пречи на романтиката ви. Също така, някои Телци трябва да внимават с любовни афери на работното място, защото може да не се развият добре за тях.

Близнаци

Романтиката и реалността може да не вървят ръка за ръка на този етап. Пълнолунието ще ви накара да разберете напълно дали вашите романтични фантазии се вписват във фактите за семейната ви среда и по-дълбоките нужди от сигурност. Ще направите трезва проверка на реалността, ако тези области от живота ви не са подравнени. Но в случай, че са, тогава не се колебайте да се насладите на любовта. Може да стане трудно да държите краката си на земята, когато Венера се срещне с Уран в събота. Може да се изкушите да действате по начин, който противоречи на обичайната ви почтеност в любовта. Известна секретност около тази тема може да я направи още по-примамлива – или опасна. Бъдете внимателни, Близнаци! 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase