Снимка: Istock
fallback

Предстои ни седмица на романтичен напредък. Венера и Марс влизат в знака на Водолей и това означава, че ще сме готови да излезем от зоната си на комфорт, от ограниченията, които пречат на връзката и любовта ни. Меркурий влиза в знака на Риби, което пък може да ни постави в ситуация на заблуди. Повече за вашата зодия може да прочетете в любовния ни хороскоп.

Овен

Седмица, в която Овните ще трябва да взимат решения относно любовта. Възможно е да имате възможността да направите нещо, което никога не сте правили, за да получите нещо, което никога не сте имали. Всичко звучи вълнуващо и невъзможно да му се устои. Има обаче вероятност да се вгледате детайлно в нещата и да се окаже, че може би се заблуждавате. Помислете дали тази ситуация е нещо, което наистина има смисъл. Ситуацията ви може да има щастлив край или пък не. Слушайте сърцето си, особено ако то ви подсказва, че нещо не е наред.

Телец

Телецът също ще търси отговори по отношение на любовта. Дори и вашите приятели да са добри слушатели, едва ли ще ви дадат адекватни съвети. Ако наистина не знаете как да подходите по отношение на даден въпрос, помислете дали да се допитате до професионалист в тази област, може би експерт по връзките. Тези от вас, които не търсят отговори, но имат половинка до себе си, ще имат нужда да задълбочат комуникацията с любимия човек. Най-хубавото е, че и той/тя ще има желание да прекарвате повече време заедно и да се отдавате на романтика и споделяне.

Близнаци

Вашите възгледи за романтиката може да се променят тази седмица, Близнаци. Венера и Марс сега са в знака на Водолей и вашият 9-и дом на вярванията. Имате визия за това какво искате в любовта и любовните връзки и сега ще предприемете действия по тяхното осъществяване.

Сериозно обвързаните представители на зодията може да бъдат изправени пред някои леки конфликти с любимия човек. Хубавото е, че ще успеят да ги разрешат. Не позволявайте на дреболиите да пречат на любовта ви.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback