Снимка: Istock
fallback

Усещането за щастие и вътрешен баланс зависи от редица фактори. Положителната енергия, която си създаваме, приемаме, влияе на нашето качество на живот. От друга страна, знаем, че негативната има разрушително действие. Средата, в която се намираме, хората, с които контактуваме, изчерпват нашата положителна енергия. Но какво друго може да ѝ попречи?

Приемате нещата лично – Всекидневно ни се налага да общуваме с много хора. Понякога без причина настроението е колебливо или пък е провокирано от умора, месечен цикъл, семейни драми. Много малко ни трябва и нечии думи веднага ни засягат твърде лично. Дори не осъзнаваме как по този начин повишаваме още повече нивата си на стрес.

Все още живеете в миналото – Ако то е болезнено, често е задържало много болка, гняв. Миналото краде от нашата положителна енергия и възможността да продължим напред по-щастливи.

Постоянно се тревожите – Притеснението не решава проблема. От нас зависи да спрем да се тревожим и да предприемем действия за разрешаване на ситуацията, ако може да бъде разрешена. Безпокойството е загуба на енергия.

Клюки и участие в интриги – Има хора, на които денят им не е пълноценен, ако не са чули поне една клюка. Те дори не осъзнават, че обсъждането и създаването на интриги е загуба на положителна енергия. Вместо да насочат усилията си в нещо градивно, те създават за себе си повече негативизъм, занимавайки се с клюки.

Винаги сте негативни – Негативните мисли, постоянният песимизъм, изчерпват нашата положителна енергия и намаляват шансовете ни да бъдем щастливи.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Анонимен

преди 2 години

10-днесбъгъ !

3

Новините

преди 2 години

по разни измислени медии също ! Като вашата примерно!

2

Германец

преди 2 години

На Путин мордата.

fallback