Снимка: Istock

Новият месец март ще бъде период на пробуждане. За много представители на зодиака той ще донесе нови запознанства и връзки. В работен план не се наблюдават кой знае какви промени. По-благоприятен период за разрешаване на важни финансови въпроси и сключване на сделки ще са последните дни на март. Повече за това какво ви очаква според зодията вижте в следващите редове.

Овен

Началото на месец март няма да е най-благоприятното време за представителите на знака. Това особено се отнася до финансовия сектор. През този период не е добре да инвестирате или да поемате рискове, свързани с пари. Към края на месеца нещата ще се променят в положителна посока, дори е възможно доходите ви да се повишат. В любовен план, обвързаните може да събудят романтиката във връзката, да имат хубави мигове с любимия човек, а самотните Овни да имат вълнуващи запознанства или ако вече са в комуникация с някого, да започнат нова връзка.

Телец

Новият месец ще бъде добър период за Телците, особено за тези, които искат да започнат нещо ново, да дадат старт на своите идеи. Но таро картите показват, че професионалният успех ще зависи само от вашето постоянство и творчески подход към проблемите. Също така, за някои от вас са възможни и напредък в кариерата, паричен бонус или повишаване на заплатата. Краят на март е благоприятен период за покупки на недвижими имоти, ако планирате такива. За тези Телци, които искат да започнат успешна връзка, подходящият момент ще бъде през първите две седмици от месеца.

Близнаци

Скъпи Близнаци, таро прогнозата за март 2022 г. предвещава благоприятен период за вас. Първите две седмици на месеца ще бъдат най-подходящото време за реализиране на дълго планирани планове и осъществяване на най-смелите ви проекти. Също така, представителите на зодиакалния знак могат да разчитат на повишение или бонус, което ще повиши и настроението им. Ще има положителни промени в личния ви живот, ще можете да се отървете от токсичните връзки и да започнете нов щастлив живот. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase