Снимка: Pixabay
fallback

Най-романтичният ден от годината наближава и е време да видим какво са подготвили звездите за всяка зодия. За някои Свети Валентин ще е истинска приказка, други ще срещнат нова тръпка. Вижте прогнозата на американския "Cosmopolitan".

Овен
 
Да се подготвят за забавление. Дори със заетия си график, те са готови да празнуват. Обвързаните трябва да планират бляскава, смайваща и романтична вечер с половинката. А самотните, които си търсят гадже, могат да покажат това смело - да излязат и да пофлиртуват.
 
Телец
 
Много страст в спалнята за Телците. Това означава, че ще е прекрасно да отпразнуват вкъщи. Нека приготвят вечеря на свещи и с половинката да сбъдват фантазиите си. Това ще е много забавно. Ако са необвързани, да поканят приятелите и да гледат заедно романтични филми с чаша вино в ръка.
 
Близнаци
 
Разговорите са на фокус на празника, но на Близнаците това им харесва. Все пак, да имат предвид, че ще трябва да проведат и някои наистина сериозни разговори, особено ако имат партньор от доста време. Необвързаните може да изпитат желание да се видят с сближат с определен човек, с които са свързани душевно. Ще мислят върху много неща.
 
За останалите вижте в teenproblem.net
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Несмезодий

преди 2 години

Гроздова или Балънтайнс, това е въпросът.

11

Shark

преди 2 години

На Свети валентин празнуваме Трифон Зарезан! ........валентин умишлено е с малка буква!

10

и

преди 2 години

дигиталното обвьрзване и медиино 4ак

fallback