Снимка: Istock

В любовта и секса всички сме различни. Привличат ни различни партньори, интимните ни желания се отличават. Някои са големи романтици в спалнята, докато други търсят само да задоволят собствените си страсти. Оказва се, зодиакалният знак, под който сме родени, също може да допринесе за това как подхождаме в секса и какви са изживяванията с нас. В зодиака се отличават 4 зодии, за които определено може да се каже, че са добри любовници.

Ето кои са.

Овен

Този зодиакален знак обича да експериментира в леглото. Овните се отегчават от рутината, така че няма да искат да правите секс всеки път в една и съща поза. Приключенският им дух ще ви мотивира да дадете свобода на вашите интимни желания. Когато в спалнята сте с Овен, очаквайте да бъдете посрещнати с изненади. Този знак е спонтанен, така че ще ви хванат неподготвени и ще направят нещо, което най-малко очаквате. Въпреки че понякога може да бъде егоист, той иска и двамата да се наслаждавате на изживяванията и не би неглижирал и вашия комфорт.

Лъв

Лъвовете са уверени във всяко отношение и сексът не е изключение. Те знаят собствената си стойност и признават собствената си красота, така че няма как да не бъдат самоуверени в леглото. Дори и когато го правят за първи път с някого, увереността им е забележима. Лъвовете са открити за своите желания, но са готови да чуят и отсрещната страна какво би искала, какво ѝ е приятно. Лъвовете не играят игрички, те истински се наслаждават на интимните моменти.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase