Снимка: Istock

Седмицата преди Свети Валентин може да ни донесе неочаквани обрати в любовта. Марс ще бъде в перфектен тригон с Уран. Земните знаци Телец, Дева и Козирог може да усетят много силно положителната страна на любовта. Меркурий и Плутон също носят изненади и подобряване на комуникацията. Повече за вашата зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Интересна седмица за тези Овни, които търсят нова любов. Възможно е да се появи нова личност, която да решите да проучите дали е на вашето ниво. Имате си стандарти и не бива да се извинявате за това. Някои от вас дори ще предпочетат да не излизат с грешния човек, само защото получават внимание. Обвързаните представители на зодията ще имат нужда от повече разнообразие във връзката. Романтичното им настроение се повишава и могат да планират нещо приятно с любимия човек.

Телец

Много нови възможности ще се появяват във вашия романтичен свят, Телци, независимо дали сте във връзка или търсите нова любов. Пригответе се да излезете от зоната си на комфорт и да се впуснете в ново любовно приключение. Край на рутината! Тази седмица ще ви напомни, че най-добрият начин да излезете от коловоза е да предприемете коренно различни действия. Всичко започва с вашите мисли, които биха могли да доведат до нещо наистина невероятно във вашия любовен и сексуален живот.

Близнаци

Обвързаните Близнаци ще се нуждаят от задълбочени разговори с половинката си, но отсрещната страна може да не показва подобен интерес. Вашата управляваща планета Меркурий, а и Плутон ще ви провокират да говорите, да търсите информация. За необвързаните това може да значи да разкрият, че харесват някого. Също за тях, но и за тези Близнаци във връзка, може да се окаже, че ще търсят истини и може да разкрият нечии лъжи.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase