Снимка: Pixabay

Меркурий започна ретроградното си движение на 14-и януари, но вчера то приключи. Това означава, че най-накрая ще намерим хармонията, скандалите и неразбирателствата ще приключат и ще може да си отдъхнем. Ето как ще повлияе краят на ретроградния Меркурий на всяка зодия, според "Elite Daily".

Овен
 
Имаше някои неясноти и несигурности в приятелствата им и отношенията с близките. Овните не знаеха какви решения да вземат. Сега ще си позволят да използват идеите, върху които са работили съвместно със социалния си кръг и така може да постигнат успехи в кариерата.
 
Телец
 
Бяха подтикнати да обмислят и измислят много нови идеи, що се касае до кариерата. Сега ще помислят върху това как работата им може да е в подкрепа на ценностната им система и вижданията им. Перфектно време, в което да се уверят, че обичат това, което правят. Ако не - нека направят промени.

Близнаци
 
Най-накрая ще получат яснотата, от която се нуждаят във връзките си. Отдаваха им повече енергия, отколкото получаваха в замяна. Сега е време да проговорят за това, от което са недоволни и да не позволяват достъп до себе си на някои хора.
 
За останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase