Снимка: Istock

Новият месец ще бъде динамичен, интересен, но няма да е особено лесен или поне не за всички зодии. Това е месецът, в който настъпва годината на Черния воден тигър. Важно правило е да не бързаме и да внимаваме в комуникацията с другите. Повече за вашата зодия вижте в женския ни хороскоп.

Жената Овен

Новият месец няма да бъде особено стабилен период за вас. Няма да е лесно да сдържате агресията си, затова внимавайте и не си създавайте конфликти. Ако не овладеете емоциите си, рискувате да загубите доверието и подкрепата на любим човек или дори партньора ви. В работата също ще бъде динамично, може би и донякъде по-натоварено, ако определени колеги прехвърлят към вас задълженията си.

Не взимайте прибързани и емоционални решения, тъй като конкурентите ви само това и чакат. През новия месец ще трябва да бъдете с повишено внимание и към финансите си. Енергия за новия период няма да ви липсва, но я изразходвайте разумно.

Жената Телец

Дами, предстои добър период за вас с промени и значителни събития, шансове за успехи. Чувствайте се свободни да се заемете с онези задачи, които сте били отложили за известно време. Февруари ви дава възможност да постигате напредък, но и да срещнете нова любов, ако търсите такава. Това обаче не означава, че месецът няма да е натоварен.

Отделяйте достатъчно време за релакс, приятни емоции, за да може с нови сили да продължите да сбъдвате мечтите си. Парите ще са в постоянен поток, а някои от вас може да решат да обновят дома си или да закупят собствен.

Жената Близнаци

Жените родени под знака на зодия Близнаци навлизат в период, в който ги очакват нови запознанства и удоволствия. Бъдете внимателни в новите хоризонти, особено що се отнася до взаимоотношенията с противоположния пол. Февруари ще бъде чудесен месец за реализиране на иновативни идеи. Някои от вас може да получат бонус или повишение на заплатата. Ако търсите нова работа, възможности няма да ви липсват. В семейството се очаква хармония, грижете се добре за вашето здраве.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase