Снимка: Pixabay
fallback

На 18-и януари има пълнолуние в Рак. Събитието е наричано още "Вълча луна" и се смята, че то ще разкрие тъмната страна на всяка една зодия. Но някои от зодиакалните знаци са късметлии и ще получат допълнителна мотивация. Вижте кои са те, според "Elite Daily".

Овен
 
Осъзнават, че заслужават да се чувстват сигурни, в безопасност и защитени. Ще разсъждават върху теми, свързани с дома и семейството. Сега ще разберат дали се чувстват достатъчно комфортно на мястото, на което живеят и може да има промени в семейната среда. Овните ще осъзнаят, че трябва да се чувстват така, сякаш принадлежат някъде и сега отново ще послушат сърцето си. То ще им напомни кое наистина си заслужава.

Рак
 
Най-накрая ще се научат да обичат себе си, докато обичат и другите. Във връзките им имаше върхове и падения в последно време и това ги накара да обърнат огромно внимание на това как функционират партньорствата им. Пълнолунието им припомня, че най-важната връзка, която имат, е тази със себе си. Да обичат някого или да работят с някого не означава, че трябва да пренебрегват себе си.
 
Останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Зозо

преди 2 години

А като излезнат новите фактури за ток ще е Рундювата луна и всички фирмаджии ще вият на умрело.

3

Анонимен

преди 2 години

Че виеме към луната на умрело всички зодии ми се чини

2

noFreeman

преди 2 години

каква луна какви пет лева... една дискова призма ... хората взеха да научават какво става под купола на плоската ни земя и започнаха всякакви писания срещу това... като течността дето боцкат тъ.,п.ит.е...

fallback