Продукти:
1 маруля
2 консерви риба тон
4 домата
3 твърдо сварени яйца
1 малка глава червен лук или няколко стръка зелен
½ краставица
За дресинга:
5 с.л. зехтин
няколко стръка копър
1 стрита скилидка чесън
сокът на 1 или ½ лимон
сол и черен пипер на вкус
Приготвяне:
Марулята се накъсва или нарязва и се слага в купа. Към нея се добавят нарязаните зеленчуци и яйца. Рибата се отцежда и също се прибавя към останалите съставки. Овкусете с дресинга и сервирайте салатата.
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase
fallback
fallback
fallback
Коментари Напиши коментар
6
Котка
преди 2 годиниНескопосна модификация на "Ница".
5
Анонимен
преди 2 годиниНашата рецепта: зелена салата, пресен лук, репички, краставица, сушени домати, каперси, кутийка риба тон и ракия. Това ни е официална салата за гости, Коледа, Йорданов ден, Гергьов ден. През други дни шопска, ряпа, алабаш, сега кис. зеле и ракия.
4
Анонимен
преди 2 годиниНе е ли проблем да се яде риба тон с 3 яйца?