Снимка: Pexels
fallback

 В новогодишната нощ всеки иска да изглежда бляскаво и подобаващо. Казва се, че както посрещнем новата година, така ще ни върви през цялата година. Затова е добра идея да помислим за красивия външен вид и по-специално - за гримовете, които да използваме. Ето с какъв грим ще направим впечатление в празничната вечер, според американския "Cosmopolitan".

Бронзово лице
 
Бронзовата визия става истински хит в последно време и така ще е и през 2022 г. Пригответе лицето, като го намажете с хидратиращ овлажнител. После сложете обичайния фон-дьо-тен и бронзант за лице или бронзираща пудра за лице. На клепачите може да сложите блестящи сенки в кафяво, кремаво, оранжево. Нанесете и бляскав гланц за устни в кафяво.
 
Зелена очна линия
 
Да експериментирате с цветовете винаги е добра идея, особено когато искате да изпъкнете и когато поводът си заслужава. За празничната нощ изпробвайте тъмнозелена очна линия, за да се забелязвате. Зеленото е сред цветовете на коледните празници - заради цвета на елхите, така че ще сте в тон с тях. Може да изрисувате котешко око.
 
Останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback