Снимка: Pixabay
fallback

Дните, в които искахме да имитирате, че в косата има блясък и така да се създаде ефект на блестящата коса отминаха.

Сега наистина е модерно да има истински блясък в гривата, пишат от "Pop Sugar".
 
Бляскавата коса се превръща в истински тренд последните месеци, но не е нещо ново. Бионсе ни запозна с тази тенденция още през 2010 г. - на наградите "Грами". Тогава певицата се появи на червения килим с невероятна прическа - в косата ѝ имаше кичури с нишки и линийки, които излъчваха блясък.
 
Блестящата коса се постига именно така - мънички конци и нишки с блясък и брокат се закрепят към кичурите на косата.
 
Изкуственият блясък е идеален начин да експериментирате с косата си и да сияете с нова прическа, без да правите големи и драстични промени - като смяна на цвета или много късо подстригване.
 
Най-хубавото е, че може да избирате между всякакви цветове блестящи кончета и нишки - черно, сиво, розово, златисто, златисто розово, синьо, лилаво, та дори и шарено.
 
За да се постигне това, в косата се слагат микро пръстени, на които се закачат въпросните конци и нишки. Пръстените се слагат малко под пътя, за да не бъзат забелязвани. Процесът е лесен - ако отидете при фризьор, това ще стане за около 15 минути; и не причинява болка.
 
Хубавото е, че конци с блясък може да се слагат на всякакви коси и прически. Естествено, те може да са малко по-незабележими, ако косата е доста къдрава, но ефектът остава. Много модерно е да сложите блясък в плитките.
 
Още за тенденцията и как изглежда тя - вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback