Снимка: Istock

Динамична седмица за любовта. Марс влиза в знака на Стрелец, очаква ни пълнолуние в знака на Близнаци, а Венера става ретроградна. Пълнолунието ще освети любовните ни пътища, но Венера може да ни направи малко по-емоционални, ревниви дори. Възможни са и някои любовни забавяния, дилеми. Повече за всяка зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Овни, седмицата ви носи нови приключения. Желанието ви за живот може да е по-страстно от всякога, тъй като Марс насърчава енергията на страстта и ентусиазма. За някои от вас това означава, че може да започнат да преследват различен вид романтично преживяване. Може би е добра идея да се оставите да бъдете привлечени от различията сега, вместо от приликите. Овързаните представители на зодията ще бъдат изправени пред определени отговорности във връзката, след като Венера става ретроградна тази седмица.

Телец

Телците ще мислят много по отношение на любовните въпроси. Венера ще се премести във вашия 9-и дом и това, което ще направите е да се уверите, че вашата ценностна система и траекторията на любовния живот са в баланс. Ще търсите изгода от връзката си, без значение дали тя е дългогодишна или се срещате отскоро с някого. Определено отсрещната страна ще бъде мотивирана да ви спечели, да ви угоди. Все пак бъдете внимателни и не злоупотребявайте с чуждите емоции. Ако ви е необходимо време, в което да си съберете мислите, осигурете си го.

Близнаци

Важна седмица за любовта, Близнаци! Огненият Марс навлиза в сектора на партньорството ви, предизвиквайки ви от възможен конфликт с половинката ви. Тази енергия не се съчетава добре с компромиса, който е необходим за успешна любовна връзка. Някои от вас може да се откажат от тези взаимоотношения. Също така пълнолунието във вашия знак тази седмица може да ви остави емоционално отворени, уязвими и вече да не можете да пренебрегвате това, което наистина чувствате. Необвързаните може да имат значително раздвижване в любовен план. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase