Снимка: istock
fallback

Продукти:

250 г сирене рикота
120 г пушена сьомга
зехтин и сол на вкус
1 с.л.каперси
лимонов сок на вкус – по желание
 
Приготвяне:
 
В кухненски робот сложете рибата, сиренето и останалите съставки. Смелете всичко до получаването на хомогенна смес, която не е задължително да е с консистенцията на пастет. Може да оставите и по-едри парченцата риба, както ви е вкусно. Сервирайте разядката с крекери, хубав хляб, гризини.

Още рецепти вижте в Az-jenata.bg тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Анонимен

преди 2 години

Вземете си котлет от сьомга, когато го нмалят на 20 лева килото и го изпечете. Позле се намачкава с крема сирене+пресен копър. Вместо каперсите- обилно лимонов сок. Става супер разядка и мезе. Най- добре върви с препечена филийка тостерен хляб.

3

Ясъмкон

преди 2 години

Отидох в един рибарски магазин защото в кауфланд филетата бяха някаква пихтия. Попитах го за цяла риба та да е по цялостно месото. За не толкова голяма риба оня ми вика 120лв. Тая норвежка химия си я продавай пич айде чао. Земи си скумрия и да ненти пука!

2

Анонимен

преди 2 години

Какво е това дип? Браво бе, за думата пастет не сте ли чували? Dip означава потапяне, рядък сос, нищо общо с това от рецептата. Неграмотни.

fallback