Снимка: istock
fallback

Продукти:

250 г сухи кокосови стърготини
6 супени лъжици кристална захар
120 мл неподсладено кондензирано мляко
50 г шамфъстък, обелен и счукан и още около 50 г за овалване на топчетата
 
Приготвяне:
 
В тиган с незалепващо покритие съвсем леко запечете на котлона кокоса. След това го сложете в купа и оставете да се охлади добре. Отделете от него около 4 с. л. за овалване на топчетата. Към останалия кокос добавете захарта, млякото и ядките. Разбъркайте добре. От получената смес оформете топчета и ги оваляйте в ядки и кокосови стърготини.

Още рецепти вижте в Az-jenata.bg тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

Korean soup

преди 2 години

Едно въпросче: Защо трябва да се снабдим непременно неподсладено кондензирано мляко, след като в процеса по приготвяне на сместта за топчетата смесваме кондензираното мляко с 6 супени лъжици кристална захар?

fallback