Снимка: Pixabay
На 19-и ноември ни очаква пълнолуние в знака на Телец. Това събитие в петък се нарича още Кървава луна. То ще донесе много страст, промени, вълнения и предизвикателства за някои от зодиите. Вижте кои са те, според "Elite Daily".
 
Телец
 
Ще започнат да разбират по-добре себе си и ще осъзнаят истински кои са всъщност. Това пълнолуние има силата да промени живота им по големи и неочаквани начини. Може да им помогне да се освободят от ненужни връзки, задължения, работа и проекти, които са надраснали отдавна. Ще осъзнаят за кое вече не носят отговорност и ще оставят миналото в миналото. Готови са за следващия етап от живота си, сега се превръщат в нов човек.

Лъв
 
Ще осъзнаят за кое наистина искат и имат воля да се борят. Време е да се потопят в амбицията си и да открият кое е нещото, което силно желаят да постигнат. Нека повярват, че никой не може да им е шеф - сами знаят, че те са си единствените шефове. Ако не получават повишение, за което се надяват, нека започнат свой бизнес. Да не чакат друг да сбъдва мечтите им, а сами да работят за тях. Имат достатъчно мощ и сила, за да достигнат до мечтаната кариера.
 
Останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase