Снимка: Istock
fallback

Всеки има по един приятел, чиято гордост не му позволява да моли за помощ. Някои зодии са много по-склонни да държат главата си високо вдигната и да не се пречупват да помолят за помощ, когато наистина имат нужда от нея. Приятелите са за това – да бъдат до нас в трудни моменти. Няма нищо лошо и срамно в това да имаш нужда от помощ и да я поискаш. Но не така мислят 3 зодии, които са известни с това, че много рядко или никога не искат помощ. Ето кои са те.

Дева

Когато сте в беда или изпитвате трудности, имате нужда от помощ или просто подкрепа, Девата ще бъде винаги до вас. Когато Девата обаче има нужда от помощ, тя ще направи всичко възможно да се справи сама, но няма да поиска помощ от друг. Те са организирани, умеят да владеят ситуацията, справят се с всякакви трудности и знаят, че умеят да го правят прекрасно. Затова гордостта и самочувствието им не им позволяват да признаят, че изпитват моменти на слабост, знаейки, че хората около тях разчитат на тях. Девите ще преместят планини, за да помогнат на любими хора, приятели и дори колеги, но няма да поискат помощ за себе си. Дори директно да предложите помощта си, Девата вероятно ще откаже.

Риби

Рибите са изключително емоционални и чувствителни. Те се чувстват дълбоко наранени, ако се наложи да признаят, че имат нужда от помощ. Пазят проблемите си за себе си и не натоварват другите с тях. А когато вие имате нужда от тях, те са винаги насреща. Не се налага да ги молите за помощ.

Повече за зодия Риби и по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

anonimen

преди 2 години

koito si gi imma da se spravya

fallback