Снимка: istock
fallback
Продукти:
 
250 г паста фетучини
100 г пресни броколи
1 бр пилешки гърди
2 супени лъжици масло
300 г кондензирано мляко, неподсладено
120 мл прясно мляко
40 г настърган пармезан
 
Приготвяне:
 
Кипнете подсолена вода. В нея сварете фетучините за 10 минути, като в последните 4 минути добавете броколите да се сварят и те заедно с пастата. Отцедете. Нарежете пилешките гърди. В тиган на средна температура разтопете маслото и запържете месото, докато покафенее. Добавете кондензираното мляко, прясното мляко, пармезана и разбърквайте, докато леко се сгъсти. Добавете пастата с броколите. Разбъркайте отново. Сервирайте пастата веднага.
 
Още рецепти вижте в Az-jenata.bg тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

ПроСоТо

преди 2 години

маайте редовно "паста"../имало 16 вида от нея!/..за да бъдете стройни като ..бурета!..Плюскайте и калмари,октоподи,скариди,мухи,скакалци,пълзящи ,охлюви,и различнифекалии!..За да сте "здрави"..

fallback