Снимка: istock
fallback
Продукти:
 
300 г ананас от консерва
250 г печено пилешко на кубчета
150 г настърган пармезан
100 г счукани орехи
2 супени лъжици заквасена сметана
150 г царевица от консерва
2 супени лъжици майонеза
2 скилидки чесън, пресован
Сол и черен пипер на вкус
 
Приготвяне:
 
Отцедете ананаса. Нарежете го на кубчета. Смесете го с останалите съставки в купа за салата. Овкусете добре с подправките, майонезата и сметаната. Разбъркайте. Сервирайте салатата охладена.
 
Още рецепти вижте в Az-jenata.bg тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Спомени

преди 2 години

Преди години се запихме в Петицата и ядохме такава салата. Беше много вкусно, ама после се скъсах от драйфане. Нещо ни бяха пробутали развалено пиле. На тръгване собственикът пиян на кирка скочи на бой на едно момче от компанията. Избра си най-големия. Явно любител на силни усещания, ама сервитьорите успяха да го издърпат към кухнята и дойдоха да се извинят. Нито сме правили зулуми, нито нищо. Още се чудя къф му беше проблема.

2

Анонимен

преди 2 години

Манджа с грозде.

1

Анонимен

преди 2 години

Тва ми звучи като шоколадова торта със салам и туршия.

fallback