Снимка: Pixabay
fallback

Плутон започна ретроградното си движение на 27-и април и то продължи до 7-и октомври. Сега Плутон отново става директен и тази промяна носи положителни емоции и късмет в любовта за някои зодии. Ето при кои знаци връзките ще се подобрят, според "Your Tango".

Везни
 
Тъй като все още е техният сезон, Везните са отворени към това да се излекуват и искат да се чувстват по-добре. През каквото и да са преминавали във връзката си, сега най-накрая има шанс нещата да се оправят и да се върнат към нормалното. В последно време тези зодии не искаха да обсъждат нещата и да споделят много с половинката, но сега ще кажат честно какво мислят. Обикновено са вежливи и възпитани, но това не им помагаше в последните месеци, затова Везните ще се почувстват прекрасно като кажат каквото е на сърцето им. Ще вярват в себе си и няма да се страхуват.
Скорпион
 
В края на годината винаги усещат по-хубава енергия около себе си и директният Плутон е като лекарство за тях. Веднага ще се почувстват много чаровни и в отлично състояние. Ще усетят щастието, което автоматично ще ги направи по-уверени. Тези зодии ще пресеят мислите си и ще могат да споделят това, което отдавна искат с партньора. За да се излекуват от лошото, трябва да общуват с него и да му кажат какво наистина мислят и чувстват. Понеже са щастливи, ще са по-мили и разговорът ще мине гладко.
 
Останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

Асан

преди 2 години

Край и на ретроградния Тиквон :)))

1

Анонимен

преди 2 години

Ха-ха прочетох "Край на ретроградния Путин". Де да беше! Ама нищо скоро и той.

fallback