Снимка: Pexels
fallback

Да го играеш "недостъпен" е рисковано и хитро. Може да има както положителен ефект, така и отрицателен. Но на тези зодии им харесва преследването, да се борят за някого, другият човек да е по-загадъчен и понякога да им бяга. Ето кои са те.

Близнаци
 
Истински майстори на флирта са. Те постоянно се нуждаят от някаква стимулация, от тръпка, харесва им да свалят някого и да има развитие, а не застой и сигурност. Затова, харесва им да преследват недостъпните. Близнаците намират енергия, когато преследват и биват преследвани. Те уважават финеса, така че бъдете елегантни в тази игричка. Не се преструвайте на заети и не отказвайте срещи с тях, а после по същото време да поствате клипчета в Instagram и Facebook. Бъдете мистериозни, това ги подлудява.

Скорпион
 
Скорпионите имат слабост към мисловните игри. Те се увличат от мистерията, харесва им самите те да са загадъчни, но и другите, да анализират това, което предстои. Трудно им е да признаят чувствата си и едва ли ще го направят бързо. Но, ако много ви харесват, веднага ще успеят да прочетат вашите мисли. В някои дни ще сте като отворена книга за тях. Но в други ще искат да ви разгадават и ще се чудят как да ви спечелят, затова понякога може да сте мистериозни и недостъпни.
 
Останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

несмезодии

преди 2 години

На всички им харесва да преследват трътката, другите са обратни.

fallback