Снимка: Pixabay

На 6-и октомври ни очаква пълнолуние в един от най-чаровните, хармонични и романтични знаци на зодиака - Везни. Събитието изисква от нас да обърнем допълнително внимание на връзките и любовния си живот. Ето кои зодии ще усетят най-силно влиянието на новолунието, според "Elite Daily".

Овен
 
Нова страница ще бъде отворена във връзките им. Може да забележат промяна в тази сфера на новолунието. Това означава, че Овните може да започнат нова връзка, да се запознаят с нов и интересен човек или да опознаят по-добре някого, с когото излизат. А е възможно и да бъдат вдъхновени да станат по-добри партньори, тъй като в последно време не се грижат достатъчно за връзката си. Новолунието ги окуражава да работят по създаването на връзката, за която копнеят.
 
Рак
 
Искат да създадат уют около себе си и да чувстват обичта. Светът около тях е опасен и забързан, затова Раците се нуждаят от спокойно, сигурно и комфортно място, в което да се прибират след работа/училище. Ако нямат такова място, на което могат да са уязвими и да покажат себе си, новолунието ги окуражава да си го създадат. Дори още повече - да се върнат към корените си, да общуват повече с роднини. Така ще поправят отношенията си с тях.
 
Останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase