Снимка: Istockphoto
fallback

Винаги е вдъхновяващо, когато прочетеш, че човек се е взел в ръце и е започнал да се грижи за себе си. Независимо дали става дума за придобиване на по-голямо самочувствие, добиване на вяра във възможностите си, или просто следване на здравословен начин на живот. 

В момента много от нас работят от вкъщи и не се движат толкова, колкото преди, което може да доведе до затлъстяване и здравословни проблеми. Затова все повече лекари и диетолози съветват да тренираме дори и у дома, гледайки клипове в интернет и спазвайки правилен режим на хранене. Разбира се, работата с професионален треньор, е много по-добра и ефективна, но в условия на пандемия и упражненията вкъщи вършат работа. 

Когато ни трябва допълнителна мотивация, често гледаме към известните личности, които по една или друга причина са се превърнали в наши идоли. Понякога обаче не можем да спазваме техния начин на живот, защото не разполагаме с нужните средства, за да си закупим необходимите продукти за подобно на звездното меню или пък нямаме домашен фитнес. Затова е хубаво, когато вдъхновението идва от обикновен човек като нас, който ни доказва, че с воля всичко се постига. 

Историята на 28-годишната Тифани Елизабет е достойна за разказване. Дамата успява да свали 45 килограма с упорити тренировки и спазване на здравословен режим на хранене. Тя казва пред Women's Health, че през целия си живот се е борила с йо-йо ефекта от диетите и никога не е задържала желаното тегло. 

"Имаше дни, в които ядях цел ден за забавление и след това се обвинявах. За да вляза отново в ритъм, прекарвах един ден на сокове или протеинови шейкове, или пък пиех пилешки бульон или ядях само краставици. Много пъти следвах диета, в която ядях по 500 калории на ден. Но след това отново си връщах килограмите", разказва Елизабет. 
 
Точната диета и режим на спортуване на Тифани - четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Анонимен

преди 2 години

То не е от ядене. Това е болест.

8

Анонимен

преди 2 години

Бе на мен ми се струва, че пак яде доста това момиче.

7

?

преди 2 години

Колко ли е яла преди, ако това се води диета? Навика в англоезичните страни да се тъпчат най- много на вечеря е и в диетата.

fallback