Снимка: iStock
fallback

С новия есенен сезон идват нови желания за напитки, избор на различни обувки, грим и дрехи и, разбира се, нови опции за цвят на косата.  Есента би била много по-малко забавна без свежите нюанси, от които да избираме. Тъй като скоро ще трябва да се сбогуваме с прическите, които носихме през последните няколко месеца, няма нищо по-добро от звездно вдъхновение, което ще ни подготви за следващия сезон.

Есента на 2021 година е различна от предишната, което означава, че ще сме малко по-решителни относно това какъв цвят да сложим в косата си. Въпреки че повечето салони за красота са напълно отворени, много хора все още се притесняват да отидат при фризьора си и да бъдат на едно място с по-голяма тълпа. Този сезон обаче тенденциите в красотата се състоят от нюанси, които носят радост и са лесни за поддържане дори у дома.

Ако мислите да промените цвета на косата си и искате да знаете какво ще бъде популярно след месец, сте попаднали на правилното място. Вижте нюансите, които топ колористи предвиждат да бъдат в центъра на вниманието тази есен.

Шоколадово кафяво

Кейт Рийд, колористка от Сидни, обича този хладно тониран шоколадов нюанс за есента. "Помолете вашия фризьор за хладен шоколадов отблясък, който няма да избледнее", казва тя пред Allure. Съветът й е да заложите на по-тъмен цвят в новата зона на растеж и на по-светъл в краищата, за да създадете малко повече разнообразие. Резултатът е лъскав и здрав вид, който ще привлече вниманието.

Колористката от Калифорния, Леяна Хило, пък казва, че повечето й клиентки искат кафяв цвят, който не е прекалено хладен или прекалено топъл. "Заложете на основа за брюнетка с наюнаси на махагон и пепел, за да намерите балансиран цвят на тъмен шоколад", съветва тя.

Нина Блайт се съгласява с колежките си, казвайки че с приключването на лятото много дами се стремят да се отърват от светлите си кичури и да се впуснат в новия сезон с нещо по-тъмно. "Шоколадовото кафяво е идеалният начин да постигнете това. Добавянето на дълбоки богати тонове към косата може наистина да върне блясъка й", казва Блайт.

Тъмни корени и още идеи за прически през есенния сезон вижте в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

::))))

преди 2 години

Косата изсветлява от слънцето на морския бряг. Преди години позната с рядка сива косица и малка главица носеше шапка, докато две възрастни изискани жени не й казаха в очите че хем е грозна, хем е с шапка. Дотам беше.

2

Анонимен

преди 2 години

Сега какво искате да внушите на хората - че всеки сезон трябва да си пребоядисват косата, докато останат без коса ли?

1

Анонимен

преди 2 години

Русо гладно няма.

fallback