Снимка: Istock

На 22 август ни очаква второто за това лято и за тази година пълнолуние в знака на Водолей. Предишното в този зодиакален знак бе през юли. Пълнолунието във Водолей, наричано още синя Луна, е в тясна връзка с Юпитер - планетата на късмета, оптимизма и успеха.

Това ще улесни взаимодействието с близки, приятели, ще създаваме с лекота връзки. Лунното събитие се случва малко преди Слънцето да влезе в знака на Дева, което означава, че ни подтиква да вземем решения и да направим подобрения в живота си.

Пълнолунието през август ще ни вдъхнови да прегърнем своята индивидуалност и да направим необходимите корекции, за да дадем тласък на личните си намерения.

В астрологията, пълнолунията са енергийният връх, който кара емоциите ни да се повишава. Имаме чудесна енергия за създаване на нещо ново. Ще можем да довършим теми, които са възникнали в периода на предишното пълнолуние във Водолей през месец юли.

Сега ще имаме желанието да се отдадем на най-иновативните си идеи и да намерим творчески начини да изразим своята индивидуалност. Енергията на Водолея се състои в това да не се водим от тълпата, а да се движим според собствения си ритъм. Моментът е подходящ да се освободим от остарелите традиции, да направим корекции в правилата, които избираме да следваме, да видим новите перспективи, да сме по-смели.

Хубаво е по време на пълнолунието да намерим нашето си местенце, в което да се насладим на собствената си компания... Може да медитираме, да визуализираме бъдещето, което искаме да създадем за себе си, да си създадем стабилен план за това как да постигнем желаното. Водолеят ни вдъхва решителност и активира нашата креативност.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase