Снимка: Istock
fallback

Продукти:

  • 2 багети или 1 франзела
  • 250-300 г сирене бри или камембер
  • мед
  • 250 г свежи ягоди

Приготвяне:

Загрейте фурната на 200 градуса. Нарежете хляба на филийки и намажете върху всяка малко количество мед. Отгоре подредете нарязаното сирене. Сложете филийките в тава, върху хартия за печене. Печете няколко минути и когато сиренето започне леко да се разтопява, ги извадете от фурната. Сложете свежи ягоди върху всяка филийка и поръсете с още малко мед.

Още рецепти може да намерите в кулинарната рубрика на Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Бичето

преди 2 години

Изтръскайте мед.

2

Орлин Соколов

преди 2 години

Брускети....сирене бри...???? абе вие на толкова ли *** ни иматв бре? Та българинът отдавна е обиколис света и знае много добре че ,,брускети'' са сухари с меродия,а сиренето ,,Бри'' е най-евтиният вариант за запазване на млечен продукт с малотрайна бактерия.Ако се изтърве ,,брито'' само за един-два месеца,ще мухляса на цло.От 100грама ще могат да се изрежат едва 30-40 грама годни за ядене.Я си правете рекламите другаде плийз.

1

,,,

преди 2 години

Как се ръси мед? Неграмотници.

fallback