Продукти:
- 2 багети или 1 франзела
- 250-300 г сирене бри или камембер
- мед
- 250 г свежи ягоди
Приготвяне:
Загрейте фурната на 200 градуса. Нарежете хляба на филийки и намажете върху всяка малко количество мед. Отгоре подредете нарязаното сирене. Сложете филийките в тава, върху хартия за печене. Печете няколко минути и когато сиренето започне леко да се разтопява, ги извадете от фурната. Сложете свежи ягоди върху всяка филийка и поръсете с още малко мед.
Още рецепти може да намерите в кулинарната рубрика на Az-jenata.bg
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase
fallback
fallback
fallback
Коментари Напиши коментар
3
Бичето
преди 2 годиниИзтръскайте мед.
2
Орлин Соколов
преди 2 годиниБрускети....сирене бри...???? абе вие на толкова ли *** ни иматв бре? Та българинът отдавна е обиколис света и знае много добре че ,,брускети'' са сухари с меродия,а сиренето ,,Бри'' е най-евтиният вариант за запазване на млечен продукт с малотрайна бактерия.Ако се изтърве ,,брито'' само за един-два месеца,ще мухляса на цло.От 100грама ще могат да се изрежат едва 30-40 грама годни за ядене.Я си правете рекламите другаде плийз.
1
,,,
преди 2 годиниКак се ръси мед? Неграмотници.