Снимка: Istock

Тази седмица, планетата на любовта Венера се премества в знака на зодия Везни. Това ще създаде една много приятна атмосфера за любовта. Венера ще ни помогне да запазим мира и хармонията във връзката. Уран пък става ретрограден в знака на Телец, което ще постави на пауза хаотичните събития в любовта. Не на последно място, пълнолунието във Водолей ще ни даде нови любовни перспективи. Повече за това какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Любовта е тук, Овни! Венера се премества в сектора на вашите взаимоотношения и ще внесе баланс и по-голяма хармония на съществуващата ви любовна връзка. Вие и вашият партньор със сигурност ще подобрите взаимоотношенията си и ще имате много щастливи мигове заедно. Ако сте необвързани е малко вероятно да започнете нова връзка, въпреки че любовта е в ума и сърцето ви. Насочете енергията си в това да бъдете максимално социални, тъй като пълнолунието тази седмица може да доведе до нови контакти.

Телец

Някои от вас може да се почувстват така, сякаш губят равновесие и стабилност от това, че влизат в определена любовна връзка. Тази седмица Уран става ретрограден във вашия знак. Може би, ако това е правилната за вас любов, си струва да загубите равновесие и да преразгледате своите приоритети. Истината е, че не можете да бъдете в успешна връзка, ако се интересувате единствено от собствените си нужди и желания. Любимият човек изисква внимание, грижа, а в замяна вие ще видите колко сте значими за партньора си. Ако имате сериозна връзка, то ви очаква една магнетична любовна седмица.

Близнаци

Венера се премества във вашия романтичен сектор, а това означава само едно – удоволствие от любовта. Чудесен момент е да се забавлявате с любимия човек, да се преоткриете, споделяте. Необвързаните представители на зодията, звездите ви изпращат своята подкрепа да срещнете някоя нова личност, с която да ви се открият прекрасни възможности.

 Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase