Снимка: Istock

Всяка зодия има своите характерни черти. Мястото, денят и часът на раждане определят до голяма степен какъв ще е характерът ни, какви качества ще притежаваме, какви ще сме като хора въобще. В сезона на Лъва няма как да не се запитаме какви са родените точно на границата между Лъв и Дева. Девата е зодиакалният знак, който се нарежда след Лъва в зодиака. Когато сте родени в деня между двата знака, това няма как да не остави своите белези в характера и личността ви.

Родените между Лъв и Дева точно на прехода между двата зодиакални знака често съчетават качества и от двете зодии. Резултатът е превъзходна комбинация, ръководена от две планети – Меркурий и Венера.

Какви са родените на границата между Лъв и Дева?

Високо самочувствие и високи стандарти

Когато човек съчетава най-доброто от качествата на две зодии е нормално вътрешно и подсъзнателно това да повишава самочувствието му. Ето защо и стандартите, които преследва, са високи. Девата е прецизна и точна. Тя е педантична във всяко отношение. Има високи очаквания както към себе си, така и към другите. Лъвът е царствен, лидер, водач, който обича светлината на прожекторите. Винаги знае как да привлече внимание и да го задържи с качествата си.

Добри помощници

Лъвът се управлява от Слънцето, което го прави изключително щедър, топъл и с позитивна енергия. Девата няма толкова ярка енергия, като Лъва, но въпреки това тя обгрижва хората около себе си и им дава всичко от себе си, за да се чувстват добре. Тази зодия вижда всички детайли, които Лъвът вътре във вас пропуска, заслепен от собствените си качества и леко високомерие.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase