Снимка: Istock
fallback

Август е един от най-красивите летни месеци. Топъл, но и напомнящ за задаващата се есен. Звездната карта показва, че ни очакват разнообразни емоции, интересни събития и нови възможности. Повече за това какво ви очаква според зодията, вижте в женския ни хороскоп.

Жената Овен

Дами, очаква ви доста благоприятен месец, особено по отношение на работата. Въпреки това бъдете предпазливи. Някои от вас може да решат да се запишат на някакво обучение. По отношение на парите ще се чувствате стабилно, спокойни. Пред вас може да се отворят нови възможности за допълнителни доходи. В любовта също ще бъдете удовлетворени, а партньорът няма да спира да ви доказва, че може да разчитате на него. По отношение на здравето, внимавайте с храненето, спортувайте редовно.

Жената Телец

Очаква ви един сравнително спокоен август. Работата ще ви носи удовлетворение, ще ви остава време и за пътувания и забавление. Въпреки това звездите ви съветват да не се отпускате. Успехите изискват постоянство. За някои от вас, които са в сериозна връзка е възможно да настъпят ситуации на неразбирателство с партньора. С парите няма да имате затруднения, ако харчите разумно. Грижете се добре за себе си, ако имате стресови ситуации, намерете начин да балансирате със спорт, йога, почивка и т. н. Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

Котка

преди 2 години

Горките слънчогледи...как ли им е омръзнало да се снимат с кифли.

fallback