Снимка: Pexels

Тези зодии обичат секса и са склонни да пробват нови неща в спалнята. Те искат да експериментират, готови са за диви изпълнения и винаги си прекарват много забавно с партньора. Вижте кои са, според "Elite Daily".

Овен
 
Огнени знаци са и не е учудващо, че са много страстни и пламенни в леглото. Ухажването и гушкането не са тяхната специалност, Овните обикновено прибързват, искат нещата веднага да станат пикантни и мръснишки, не го карат бавно и полека. За тях сексът не е само израз на любов, а по-скоро преследване на удоволствието. Тези зодии действат, не мислят много и винаги търсят приключението, затова обичат да изпробват нови неща в спалнята. Изразяват фантазиите си и омайват партньора с изпълнението си.
 
Близнаци
 
Зодиите, които внимават за най-кратко време и могат да запазят концентрация само за малко. Затова Близнаците не чакат, а действат и се забавляват. Тези въздушни знаци непрекъснато търсят нова тръпка, вълнение, ново предизвикателство. В леглото винаги искат да изпробват нещо ново, търсят различното, не искат да им става скучно и всеки път да си прекарват времето с половинката по еднакъв начин. Не им харесва обикновеното. Изпробват много различни пози, дори най-трудните, които не всички хора биха се съгласили да опитат.
 
Останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase