Снимка: istock

Очаква ни една вълнуваща любовна седмица, благодарение на Марс и Венера. Тези космически любовници ще донесат прилив на хубава енергия. Романтика, загриженост, желание за любов. Въпреки това трябва да внимаваме, защото в един човек, когото харесваме винаги има светла, но и тъмна страна. Повече за вашата зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

През тази седмица няма да избягате от любовта, Овни! Венера и Марс се свързват и ще окажат влияние на вашия романтичен сектор. Удоволствие от любовта ще изпитат както тези от вас, които имат връзка, така и необвързаните Овни. Ако сте самотни, има голяма вероятност да срещнете интересна личност. Скъпи Овни, наслаждавайте се на радостта си и правете всичко, което кара сърцето ви да се развълнува и да се усмихнете!

Телец

Приятна седмица предстои и за Телците. Ако нямате половинка до себе си, ваши близки, приятели, може да ви срещнат с интересна личност или да се окаже, че някъде другаде може да се случи интересно запознанство. Обвързаните представители на зодията ще имат приятни мигове и ще се наслаждават на времето прекарано с любимия човек. Някои от вас може да имат и хубав повод за празнуване, отдайте му се!

Близнаци

Необвързаните Близнаци може да започнат комуникация с личност, която да се окаже, че силно ги привлича. Венера и Марс ще окажат влияние на вашия сектор на съобщенията, като ще подобрят значително комуникацията. Ако вече се срещате с някого, то събитията също ще са интересни за вас. При обвързаните може да е малко по-сложно, особено по отношение на финансите, тъй като Слънцето и Плутон се противопоставят на цялата ви парична ос. Вероятно любимият човек иска да контролира парите ви.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase