Снимка: istock
fallback

Изневярата е едно от нещата, които много хора не успяват да простят във връзката. Никой не иска да бъде лъган. Причините мъжът до вас да ви изневери са много. Невинаги това означава, че той е лош човек или че е някой, на когото не може да се вярва. Колкото и болезнено да звучи, понякога част от причините мъжете да изневеряват се крият в жените и тяхното поведение. Човек може да се почувства тласнат да потърси утеха на друго място без това, разбира се, да бъде оправдание.

Както с поведението си можете да тласнете любимия човек към изневяра, така можете и да го накарате да ви е верен. Ето 10 начина да успеете.

1. Инициирайте секс и не чакайте само той да го поиска.

Мъжете обичат активните жени. Не се дърпайте, когато той иска секс и още повече – не чакайте само той да го поиска. Бъдете инициативни и предизвикателни. Правете първата крачка без значение дали сте в нова връзка или сте заедно отдавна.

2. Бъдете отворени към експерименти.

Когато нещата в леглото доскучаят и на двамата, може да започнат да се въртят мисли за изневяра в неговата глава, така и във вашата. За да не стигате дотам, не се страхувайте да опитвате нови неща. Не е нужно да правите нещо, което не искате или което не ви харесва, но не пречи да опитате. Няма как да знаете предварително кое ще ви се стори любопитно и кое ще освежи любовния ви живот като двойка.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

Емилия

преди 2 години

Френска любов и *** секс. Проверено.

28

Анонимен

преди 2 години

Като гледам снимката, пътят към верността минава през съвместното пиене на бира. Пълната трезвеност никога не е водила до добро.

27

мъжкар

преди 2 години

Давате му зелен светофар и няма проблем.

fallback