Снимка: istock
fallback

 Продукти:

320 г къса паста по ваш избор
250 г чери доматки
200 г отцедена риба тон от консерва
свежи листа босилек
200 г моцарела
Няколко маслини
Сол, черен пипер, зехтин на вкус
 
Приготвяне:
 
Сварете пастата според инструкциите на опаковката. След това я отцедете и изплакнете в гевгир. Прибавете към нея рибата, нарязаните чери домати, босилек, моцарела, маслини. Овкусете със сол, черен пипер и зехтин.
 
Още рецепти вижте в Az-jenata.bg тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Обеликс

преди 2 години

С лучец и сланинка както го прави душо моя.

2

Анонимен

преди 2 години

Това, че е била храна за бедняци не значи, че не е полезна храна. А полезното и здравословното почти винаги е скъпо.

1

Анонимен

преди 2 години

В една от сериите на Женени с деца, Ал Бънди каза на жена си: На кучето даваш говеждо, а мен ме храниш с риба тон. Миналия век рибата тон беше нискокачествена храна за бедняци, сега ни я пробутват като нещо много специално.

fallback